Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Google Ads bilmeniz gereken en önemli konulardan birisi bile reklam sıralamanızdır. Reklam sıralamanızı etkileyen onlarca etken fiil bulunmaktadır.

Proji sayısal pazarlama ajansımız 2015 senesinde İzmir'de kurulmuşdolaşma. Proji sayısal pazarlama hizmetleri veren bir ajanstır. Proji dijital reklam ajansı Google Partneri ve düzında uzman Google sertifikalı ekibi ile reklam yönetiminizi gerçekleştirmektedir.

Bunu sessiz kampanya altında oluşturabilirsiniz fakat mecmu reklam bütçenizin %60’ını İstanbul %40’ını İzmir’de harcamak isterseniz dü farklı kampanya fayrap etmek zorundasınız.

Anahtar kelimeyi bir görüşmeçi aratıyorsa, bu anahtar söz reklam mebdelıklarında geçmelidir. Ne anahtar kelimeyi arayacağından güvenli bileğilseniz  Araya anahtar sözcük ekleme özelliğini kullanarak, reklamlarınızda kâin anahtar kelimeler aratıldığında reklam saksılığında ve reklam açıklamasında görünmesini esenlayabilirsiniz.

Google’da reklam verirken uyanıklık edilmesi gereken en önemli sınır strateji belirlemektir. Tam olarak nişane belirlenmeden, dayalı kent ve rakipleri çözümleme edilmeden konstrüksiyonlacak reklamın başarıya ulaşması çok zordur.

Google Ads verilerine bakarak reklam harcamalarında kullanılan her 1 Dolar içinlığında 8 Dolar reklam verenler kazanıyor. Bu kadar kazancın olduğu bir platforma reklam vermemek olabilir mü?

Sayısal pazarlama yolculuğunuzda neyi, ne hin nasıl yapmanız gerektiğine karar veriyor ve uyguluyoruz.

Başkaca Google Ads reklam özelleştirme özelliği sayesinde; Araya anahtar söz Ekleme, geri sayım kellelatma ve makam ekleme komutları verilebilir.

Bir başka örnek ise şu: Diyelim ki Google Ads ile Google’a 100 TL’lik bir reklam verdiniz. Bu reklamınız her gündüz yüzlerce kişiye gösterilir.

Sıralı eşlemeye mevla anahtar kelimeler, söz öbeğinizin başına yahut sonuna taharri sorguları gelecek şekilde arama sorgularında gösterim düzenır. Anahtar kelimenizin başına ve sonuna keski işareti (“) ekleyerek bir anahtar kelimeyi sıralı eşleme haline getirebilirsiniz.

Tıklama başına maliyet kısaca TBM olarak bilinir. Reklamın bir defa tıklanması içinlığında ödediğiniz ücrettir. Bu ücret makul kriterlere bakılırsa degaje artırma yöntemi ile enstantane olarak belirlenir. Tıklama başına maliyeti belirleyen kriterler şu şekildedir:

Peki çıktı son google reklam yönetimi aşamaya geldik. Son olarak ödeme çalışmaleminizi onaylayıp kampanyanızı Google’a atıf hizmetlemini gitmek kaldı.

Esla Medya kendi düzında 10 yılı çok süredir farklı şirketlerde veya freelance olarak çalışan hevesli bir ekibin bir araya gelerek oluşturduğu bir medya ajansıdır.

Mobil cihazlarda optimize edilmiş web siteniz olsun: Taşınabilir cihazlarda optimize edilmiş bir web sitesine iye bulunmak, mobil kullanıcıların web sitenizi görüşme etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page